Letselschade

KC Advocatuur & Letselschade is gespecialiseerd in alle facetten van letselschade. Wij hebben als doel om letselschadeclaims succesvol af te wikkelen en zetten ons ervoor in om met passie de belangen van alle slachtoffers te behartigen die om welke reden dan ook letsel hebben opgelopen.

Onze ervaring en gedrevenheid zorgt ervoor dat wij de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk kunnen vertegenwoordigen. Daarbij zijn wij  een fullservicekantoor en hebben wij kennis van de rechtsgebieden die in uw letselschadezaak tevens van belang kunnen zijn. In dat geval brengen wij kennis uit verschillende rechtsgebieden bijeen. Denk bijvoorbeeld aan het arbeidsrecht, bij het verliezen van uw baan vanwege uw letsel of het strafrecht, indien u slachtoffer bent van een geweldsmisdrijf. Dit zorgt voor tevredenheid bij onze cliënten. Tevens is onze dienstverlening voor onze letselschadecliënten gratis.

Wij hechten er veel belang aan om transparant, open en eerlijk tegenover u te zijn. Het is daarom verstandig om in een vroeg stadium advies van ons in te winnen. De laagdrempeligheid van ons kantoor zorgt ervoor dat wij geheel vrijblijvend en direct, kosteloos uw vragen kunnen beantwoorden.